Wat zeggen onze Klanten

Geert van der Wal

Adviseur Programmering Stadkamer Zwolle

www.stadkamer.nl

“Johan Koning liet in een verhelderende en inspirerende sessie bij Stadkamer zien hoeveel verschillen er tussen mensen zijn als het gaat om verbeelding, creatie en werkwijze. Iedereen is uniek. De reacties van de deelnemers waren zeer positief. “

https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6371268517932646400/

Dinsdag 20 februari 2018

 

Marie Antoinette Westra

Marketing Manager bij De Heer Groep

www.deheer-groep.nl

“Johan heeft tijdens ons evenement ‘Wij verbinden zorg’ een aantal workshops LEGO Serious Play verzorgt. De reacties waren erg positief! In 40 minuten werd er gesproken over de consequenties van implementatie van het cliëntenportaal. Vanaf het eerste contact tot uitvoering van de workshop verliep de samenwerking goed. Ik beveel Johan dan ook van harte aan voor het verzorgen van een workshop! (volgend jaar weer 🙂 )”

https://www.linkedin.com/in/johan-koning-6204789a/

Maandag 6 november 2017

 

Myrte Groen

Manager Indebuurt033

www.indebuurt033.nl

“Johan heeft ons MT op een zeer originele en prettige manier inzichtelijk gemaakt waar we als MT mee verder kunnen. Zijn rustige en geduldige houding zorgde voor een veilige en persoonlijke sfeer waardoor zijn verdiepende vragen echt inhoud gaven waar ik mee verder kan binnen het MT en als collega.”

https://www.linkedin.com/in/johan-koning-6204789a/

Vrijdag 15 september 2017

 

Lesley Brons

Jurist & Adviseur Bestuursrecht bij Thorbecke

www.thorbecke.nl

“In zijn algemeenheid heeft het bouwen denk ik een positieve vibe over het team geslagen. Door op deze manier al spelende een open bijeenkomst te hebben met elkaar, worden dingen besproken waar op een gewone weekdag minder over wordt gesproken. Op die manier onstaat binding en positiviteit, ervaar ik althans. Ook wordt met de bijeenkomst op een leuke wijze een beroep gedaan op creativiteit en dat leidde bij mij persoonlijk tot reflectie.

Vrijdag 15 september 2017

 

Wendy Veenstra

Provincie Groningen

www.provinciegroningen.nl

“Johan Koning van SpeelCreatie heeft met ons samengewerkt ons in een heel leerzame sessie. Een sessie waarmee een strategisch vraagstuk tussen provincie, bedrijven, bewoners en belangenorganisaties eenvoudig en overzichtelijk visueel is gemaakt. Een echte aanrader.”

Maandag 12 juni 2017